سردار نائینی: شاید یکی از مهم‌ترین کارهای شهید حاجی‌زاده این بود بهترین نخبگان را از بهترین دانشگاه ها برای هوافضا جذب کرد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۰۸۷۸
مراسم بزرگداشت روز دانشجو؛

سردار نائینی: شاید یکی از مهم‌ترین کارهای شهید حاجی‌زاده این بود بهترین نخبگان را از بهترین دانشگاه ها برای هوافضا جذب کرد + فیلم

سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: معمولا همه ما شهید حاجی‌زاده را با موشک می‌شناسیم، اما مهمترین کاری که شاید این شهید بزرگوار انجام داد، جذب دانشجویان دانشگاه‌ها برای هوافضای کشور بود، آن هم بهترین دانشجو‌ها و نخبگان دانشگاهی از دانشگاه‌های مطرح کشور است.
سردار نائینی: شاید یکی از مهم‌ترین کارهای شهید حاجی‌زاده این بود بهترین نخبگان را از بهترین دانشگاه ها برای هوافضا جذب کرد + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار نائینی سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو گفت: شاید یکی از مهم‌ترین کار‌های شهید حاجی‌زاده این بود بهترین نخبگان را از بهترین دانشگاه‌ها برای هوافضا جذب کرد و معمولا همه ما شهید حاجی‌زاده را با موشک می‌شناسیم، اما مهمترین کاری که شاید این شهید بزرگوار انجام داد، جذب دانشجویان دانشگاه‌ها برای هوافضای کشور بود، آن هم بهترین دانشجو‌ها و نخبگان دانشگاهی از دانشگاه‌های مطرح کشور است.

کد ویدیو
 

 قدرت بازدارندگی امروز، محصول حضور دانشجویان و نخبگان مؤمن و فرهیخته در سپاه است

وی افزود: در زمان صلح، دو مأموریت اساسی داریم؛ باید بازدارندگی دفاعی را به سطحی برسانیم که جنگی رخ ندهد و پیام قدرت به دشمن منتقل شود و در کنار آن، بازدارندگی تهاجمی را باید چنان تقویت کنیم که اگر جنگی اتفاق افتاد، بتوانیم دشمن را در میدان نبرد شکست دهیم همچنین این قدرت‌سازیِ دائمی در نیروهای مسلح، به‌ویژه در سپاه پاسداران، بدون حضور نیروهای فرهیخته، روشنفکر، تحصیل‌کرده و دارای مهارت معنا ندارد. 

او ادامه داد: سرمایه اصلی سپاه، نخبگان مومن و انقلابی دانشگاه‌های کشورند. هر دستاوردی که امروز در حوزه‌های موشکی، پهپادی، شناوری، مخابراتی، عمرانی، رسانه‌ای، جنگ الکترونیک و سایبری داریم، حاصل حضور همین دانشجویان نخبه در مأموریت‌های مختلف است.

 

کد ویدیو
 

دشمن همه توان ناتو و سنتکام را آورد، اما قدرت ملت و رهبری را محاسبه نکرده بود / در روز عید غدیر ملت ایران در یک اجتماع میلیونی ضدصهیونیستی نشان دادند که کار رژیم صهیونیستی را تمام کردند

وی اظهارداشت: دشمن با تمام ظرفیت خود آمد؛ ناتو، سنتکام و همه توان ساختاری و اطلاعاتی‌اش را برای ضربه‌زدن به ایران به میدان آورد. تصورشان این بود که با هدف‌گیری فرماندهان، دانشمندان، مراکز علمی، سایت‌های موشکی، راداری، پدافندی و هسته‌ای، نظام دچار بی‌تعادلی و فروپاشی می‌شود؛ طرح دشمن، کامل بود؛ همه‌چیز را محاسبه کرده بود… جز یک چیز: قدرت واقعی جمهوری اسلامی و ۴۵ سال است که دشمن از محاسبه یک عنصر عاجز است؛ قدرت رهبری، جایگاه رهبری، و توان بسیج‌کنندگی ایشان. ملتی که قرار بود ظرف چند ساعت فروبپاشد، همان روز جمعه پیش از آغاز نماز جمعه در سراسر کشور واکنش نشان داد و پس از نماز با قدرت بیشتری به میدان آمد. 

 

کد ویدیو
 
 

۲۲ موج موشکی، محاسبات دشمن را فرو ریخت/ ابتکار عمل جوانان هوافضا بود که رژیم را به استیصال رساند

سردار نائینی افزود: من همان روز اول؛ ۲۳ خرداد، روز آغاز تهاجم، وقتی عملیات وعده صادق ۳ با حجم بالای حملات موشکی شروع شد، دیدم که تمام محاسبات دشمن فروریخت. این موج سنگین و دقیقِ حملات موشکی، در قالب ۲۲ موج عملیاتی، دشمن را به استیصال کامل رساند تا جایی که از مسیرهای مختلف پیغام و میانجی فرستاد و درخواست توقف درگیری کرد و بچه‌های هوافضا با نهایت هوشمندی و شجاعت، طرحی کاملاً ابتکاری و منحصربه‌فرد را طراحی کردند. هر یک از ۲۲ موج عملیات، از نقطه‌ای متفاوت شلیک شد؛ موشک‌ها متفاوت بودند، اهداف متفاوت بودند همچنین ابتدا رژیم صهیونیستی گفت ما نمی‌توانیم رهگیری کنیم؛ سامانه‌های ما اشباع شده چون جمهوری اسلامی حجم بالایی و به‌صورت آبشاری شلیک می‌کند. اما در روزهای پایانی، وقتی تنها یک موشک به زمین خورد و تخریب وسیعی ایجاد کرد، فهمیدند مشکل اصلی‌شان حجم شلیک نیست؛ این است که حتی یک دانه را هم نمی‌توانند رهگیری کنند.

 
کد ویدیو
 
 

واکنش سخنگوی سپاه به شعار مرگ بر اسرائیل دانشجویان: اسرائیل که مرده است و حتی دیگر جانی هم ندارد

کد ویدیو
 
 

سردار نائینی: موشک‌سازی را جوانان همین سرزمین به خودکفایی رساندند / امروز میانگین سنی دانشمندان موشکی و پهپادی سپاه حدود ۳۰ سال است؛ بسیاری از ژنرال‌های اصلی این حوزه، متولدین دهه شصت و هفتادند و همچنان در میدان‌اند

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار